HTML

imperial baits

Egy minőségi német bojlis termékcsalád teszthorgászainak fogásai,túrabeszámolói

Friss topikok

2007.12.06. 22:38 imperial baits

Merenye december 4. éjszaka

December 5.-re virradó éjszaka történései:

Az erős északi szél a hideg ellenére nem engedte a tavat lefagyni. András is meglepődött amikor 2:20- kor visító kapással egy 14 kg-s töves jelentkezett, amit csónakból sikeresen szákolt majd azonnal még a csónakban mérlegelt és visszaengedett, nehogy lefagyjon a hal nyálkahártyája vagy a kopoltyúlemezei, mivel ez a hal elpusztulásával járna. Újra csalizás után azzal a tudattal vonult sátrába, hogy 7 db nem akár milyen halat sikerült fognia ilyen körülmények között.
Nem sokat pihent, hiszen hajnali 4:10 kor szintén húzós kapással, egy 15,20 kg töves jelentkezett, amit szintén csónakból sikeresen szákolt és mérlegelés után azonnal visszaengedett. A további eseményekről rövidesen beszámolunk.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://imperial.blog.hu/api/trackback/id/tr96255036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása