HTML

imperial baits

Egy minőségi német bojlis termékcsalád teszthorgászainak fogásai,túrabeszámolói

Friss topikok

2007.12.06. 22:53 imperial baits

Mikulás napi ajándék

December 6.-ára virradó éjjel András arra ébredt, hogy csipognak a jelzői. Beleúszás gyanús volt a dolog, de hamar kiderült hogy a torlódó jég húzza zsinórjait...
A jelzőket kikapcsolva aludni tért, azzal a tudattal, hogy majd reggel kiszedi elsodort szerelékeit.
Igencsak meglepődött, mikor a tó nagy részét befagyva látta. Néhány órás várakozás után elindult ,hogy összeszedje zsinórjait. Mikor kb. 30 méterre volt a horog helyétől nagy meglepetésére ellenállást érzett botján, majd rövid fárasztás után egy 14 kg-os tükröst merített meg.
Szinte hihetetlen, de a másik két bot "kiszabadításakor" is hasonló jelenetek játszódtak le. A jelenlévők nem kis meglepődésére egy 11 kg és 8 kg-os potyka csücsült a horgokon.
András ma hazatért, de ha ideje engedi csatlakozik az Őt váltó csapattársaihoz, Drahota Mihály és Fekecs János teszthorgászokhoz. Misiéknek még várniuk kell, hogy a jég valamelyest felolvadjon.

Folytatjuk...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://imperial.blog.hu/api/trackback/id/tr27255056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása